Binnenkort: Social media netwerk voor kinderen van Disney

Het lijkt erop dat Walt Disney een sociaal netwerk voor kinderen in de VS zal starten. Het doel is om kinderen jonger dan 14 jaar te richten en de ouders betrokken te maken bij wat hun kinderen op het internet doen. Enkele informatie over het concept:

“Kids kunnen spelletjes, video’s en muziekbestanden verzamelen van de promotierijke website van Disney en plaatsen ze op een pagina die ze versieren met een selectie van motieven uit de karakterbibliotheek van het bedrijf. (…) Kinderen verdienen punten voor elke activiteit die zij meedoen aan Op Disney XD, en kunnen de punten gebruiken om items zoals virtuele stickers of Rube Goldberg-machines zoals bubble makers te kopen voor hun pagina’s. ” zo Theglobeandmail.com staten.

Denk dat het een interessant initiatief is en had de eer om een ​​collega’s pc te bekijken. Het is heel gebruiksvriendelijk en leuk om rond te spelen. Helaas is het niet mogelijk om op dit moment te registreren, maar zelfs de niet-geregistreerde versie is al erg cool. Eerlijk gezegd heb ik tot nu toe het ‘sociale netwerken’ van dit concept niet ontdekt, maar misschien is dat te wijten aan het feit dat we nog niet kunnen registreren ..?

Na een snelle kijkje, de Disney website zelf is ook heel inspirerend, dus … als je geïnteresseerd bent, kijk uit Disney.com.