Inspiratie? Schrijf het op.

Als je je inspiratie hebt gevonden, zorg ervoor dat je het niet kwijt raakt.

Hoewel ik een blog heb, beschouw ik mezelf niet als een ‘schrijfpersoon’ en zeker niet op papier. Maar ik vond het erg handig om dingen neer te schrijven als je echt op een inspiratie-hoog bent.

Ik heb de luxe toegestaan ​​om een ​​klein zakboekje te kopen (dat is echt een van mijn meest waardevolle bezittingen geworden!) En zou iedereen aanraden hetzelfde te doen. Tenminste als je je inspiratie nuttig wilt maken voor later.

Het merendeel van de tijden die je inspireert en niet opschrijft, kan je alleen maar herinneren aan alle dingen die in je gedachten zijn opgekomen en vaak de herinnering aan de beste delen verliezen. Een andere kant naar het verhaal is dat het schrijven van de ideeën een beetje meer ruimte in uw gedachten creëert, zodat u het proces voor andere ideeën versnelt om een ​​weg door te vinden …

Al een paar keer heb ik alle dingen die in mijn hoofd kwamen opschreven (zoals een brainstorm) toen ik me echt geïnspireerd voelde. Enkele dagen later keek ik naar mijn krabbels en kreeg ik eigenlijk de inspiratie zoals ik het eerder heb ervaren. Toen kwamen er nog meer ideeën op!

Ik vertel u niet dat we allen tot nu toe Paperblanks-fans worden, maar het geven van uw ideeën de waarde die ze verdienen door het op te schrijven in (of op) een speciale ruimte (of plek) is echt waard als u mij vraagt!