Over mij

Welkom op onze site! Bedankt voor het bezoeken. Deze site is gebouwd met u in gedachten en we hopen dat u het nuttig beleefd. Uw opmerkingen en vragen zijn uiteraard welkom. Bedankt!

Geboren in 1983 – Levend en inspirerend
WERK
Begonnen met werken bij Ilse media’s youthcluster newrulez als projectmanager.
Na dat nog een jaar bij IBM als webmanager/webeditor/intern internet consultant-achtig baan.
Na een tijdje bij MTV Networks in Amsterdam als Online Engagement Manager Kids voor Nickelodeon Netherlands, I am now working for the Nickelodeon ‘North Cluster’ as Manager Online Nickelodeon North. Ook heb ik een marketing weblog Dutchcowgirls.nl. OVER DE BLOGOP Inspirationblog schrijf ik over dingen die mij inspireren om deze met jullie te delen zodat jullie deze weer met anderen kunnen delen. Wat is het leven zonder inspiratie?

ANDERE DINGEN DIE IK DOE 

Ik heb mijn eigen merk voor huis decoratie. Het heet frunzel, maar hier twijfel ik nog over. Ik experimenteer graag met technieken en stoffen. Ik probeer kussens en andere artikelen te ontwerpen. Zoals meubels, laptop tassen, notitieboekjes. Het is handgemaakt en exclusief.

Een ander ding waar ik veel mee bezig ben, maar op dit moment minder, is werken aan mijn andere site Watkinderenzeggen.nl. Het is een website met grappige uitspraken van kinderen. Ik ben gek op kinderen, maar heb er zelf geen ;-).

 

MIJN HOBBIES

Muziek, geschiedenis, kunst, dansen, vrienden, design, strand, italië, kinderen, werk, creativiteit, energie, fotografie, liefde, boeken, familie, auto’s, fietsen, online, media, sunshine, inspiratie, nederland, kleine aanmoedigingen, dagelijks leven.